INTREBARI / RASPUNSURI

GENERAL

Compania noastră are sediul central în Slovenia unde proiectăm și producem majoritatea produselor noastre. De asemenea, avem unități de producție în Italia, Croația, Polonia și China. Toate structurile din fier sunt fabricate în Slovenia cu fier de cea mai înaltă calitate importat din Germania.

Da, contactați echipa noastră.

Primul pas este să ne contactați prin e-mail la office@kingsbox.ro și să ne cereți informații despre deschiderea unei noi sali. În câteva ore veți primi răspunsul nostru, în care vă vom adresa câteva întrebări pentru a pregăti o primă estimare pentru informare. Experții noștri vor încerca să se asigure că banii tăi sunt cheltuiți bine și investiți într-o infrastructură care va fi apoi exploatată în fiecare centimetru de spațiu, ajutându-vă să creați sala de sport visata.

Putem realiza orice echipament. Dacă un articol nu este încă în catalog, va trebui să ne trimiteți un e-mail la office@kingsbox.ro și să ne informați despre dorința dvs. În 4 până la 6 săptămâni vom putea produce orice instrument dorești, pentru a-ți face sala de sport unică!

Toate echipamentele noastre sunt testate în mod repetat mai întâi de personalul nostru tehnic și apoi trimise celor mai buni sportivi și antrenori ai noștri care testează produsul în sala de sport. De asemenea, colaborăm cu diferite săli de sport din toată Europa, supunându-le unor sondaje periodice, pentru a înțelege ce să schimbăm și să perfecționăm astfel încât să putem oferi produse și mai bune!

Uneltele noastre sunt de cea mai înaltă calitate disponibile pe piață și sunt vândute la prețuri foarte avantajoase. Acest lucru a fost posibil deoarece am decis să lucrăm cu marje de profit mult mai mici decât concurenții noștri – pentru a oferi tuturor clienților calitate la un preț bun. Prin urmare, nu suntem pregătiți să mai scădem prețurile – deoarece acest lucru ne-ar obliga să reducem calitatea. Pe termen lung, produsele noastre vă vor economisi bani, deoarece nu veți avea nevoie de multă întreținere și vor rezista toată viața.

Prin acord ne putem ocupa și de acest serviciu, de obicei clienții noștri se ocupă singuri de el, deoarece facilitățile noastre sunt foarte ușor de asamblat.

Pentru produsele noastre oferim garanții de la cele standard până la garanții pe viață. Pentru mai multe informații, accesați Garanția generală

Bare olimpice & Discuri

Royal WL Bar II pentru haltere. Bară Power Warrior pentru powerlifting.

Toate bările noastre olimpice. Prince Bar, Junior Bar, Mini kids bar, EZ curl bar sunt prea scurte și nu pot fi folosite cu un suport standard pentru Squat.

Doar discurile noastre cu nucleu dur sunt proiectate pentru a fi aruncate. Majoritatea plăcilor de protecție de 5 kg sunt prea subțiri și se vor îndoi și se vor deteriora atunci când sunt scăpate de la înălțime. Dacă utilizați bara olipica încărcată cu discurile KingsBox de 5 kg,atunci puteți să scăpați ocazional bara jos.

Toate barele și ganterele noastre pot fi folosite în aer liber, dar trebuie depozitate într-un loc închis și uscat.

Da, puteți arunca toate barbelele noastre dacă sunt încărcate cu discuri din cauciuc.

RIGURI ȘI RACKURI

Rack-urile au de obicei o singură stație de ghemuit. Rig-urile sunt modulare, ceea ce înseamnă că puteți adăuga câte stații aveți nevoie. Ambele pot fi montate pe perete sau de sine stătătoare. Instalațiile au înălțimi ale coloanelor de 450 cm, 360 cm sau 275 cm. Înălțimea coloanei de Rog începe de la 275 cm sau mai mică.

4 – 6 săptămâni. Pentru personalizare mai complexă, 6 – 8 săptămâni.

Oferim toate platformele noastre Mighty Rigs într-o versiune cu acoperire cu zinc pentru utilizare în aer liber. Rackurile Mighty Power CX-35 și CX37 sunt disponibile și în ediția de acoperire cu zinc. Rack-urile Mighty SX (SX-10, SX-15, SX-20) sunt disponibile într-o versiune cu protecție împotriva cataforezei pentru utilizare în exterior. Avem câteva accesorii Mighty în versiunea cu protecție împotriva cataforezei care este potrivită pentru utilizare în aer liber (Mighty Angel Arms, Mighty J-cups, Mighty Mortar, Mighty Dip Bar, Mighty Battle Rope Hook)

Coloanele noastre Royal și Mighty care au o înălțime de 2750 mm pot fi alungite, făcându-le la 3600 mm sau 4500 mm înălțime.

3mm.

Găurile mici au un diametru de 14 mm (șurub M12) și sunt distanțate la 88 mm. Găurile mai mari au un diametru de 26 mm (pin fi25) și sunt distanțate la 50 mm.

Nu.

Instalațiile noastre de interior au standardul SIS EN ISO 2097-1 pentru structurile interioare imobile.

Pentru produsele noastre oferim garanții de la cele standard până la garanții pe viață. Pentru mai multe informații, accesați Garanția generală

Da.

Seria Royal: M12x90, seria Mighty: M12x120

Pentru pereții de beton, puteți utiliza un șurub de ancorare M12. Pentru pereții din lemn, puteți folosi un șurub M12 pentru lemn. Nu vă recomandăm să vă fixați structura pe un perete din ipsos. Dacă este necesar, consultați un expert în construcții pentru a afla cum să o faceți cel mai bine.

Da, vă puteți actualiza rack-ul SX-10 la SX-20. Și rack-ul dvs. de la SX-15 la SX-20 sau SX-25.

Mighty SPS include o platformă ridicată pentru exerciții de genuflexiuni cu centură, Jammer Arms, Safety Catchers și un suport pentru picioare. Este o soluție completă, destinată utilizării profesionale. Mighty CPS versiune oarecum mai simplă a SPS. Are un sistem de scripete care poate fi folosit pentru genuflexiuni cu centură, trageri și alte exerciții cu un sistem de scripete. Este o versiune mai prietenoasă cu bugetul, destinată în principal sălilor de sport de acasă.

PARDOSELĂ DIN CAUCUC

Va recomandam diferite grosimi in functie de tipul de pardoseala pe care o aveti: Pardoseala din beton – alegeti 1,5cm, Pardoseala din lemn – alegeti 2cm, Gresie – alegeti 3cm.

Vă recomandăm să vă protejați suplimentar podeaua. Asezati un strat de spuma antivibratie direct pe pardoseala, apoi folositi placaj si la final un strat de pardoseala de cauciuc de 3cm grosime.

ACCESORII

Royal/Mighty Landmine pentru prinderile directe pe structuril metalice cu un singur șurub.Landmine cu fixare rapidă, compatibilă numai cu seria noastră Royal. Pe aceasta o fixați cu un știft. Landmine 3.0 ce se folosește cu încărcare de discuri

Oferim o versiune Side fit și Front Fit. Versiunea Front Fit este compatibilă cu toate Rig-urile și Rock-urile noastre. Potrivirea laterală nu poate fi utilizată cu suporturile noastre Power Wall și Royal Air Rack și TNT Rack.

Angela arms, curele de siguranță, ace de siguranță și dispozitive de prindere de siguranță.